Puzzel 2018

Voor de komende editie van onze huis-aan-huis krant zijn de puzzelmakers al hard bezig voor een nieuwe uitdaging. Durft u deze aan??

In 2015 en 2016 mochten wij 3 vleespakketten weggeven dankzij Boerderijwinkel Masseurs voor “Natuurlijk Vlees”, Barlaqueseweg 4 te Oud Gastel.

Prijswinnaars vleespakket 2015

 

De winnaars van de 3 benzinebonnen konden hun prijzen afhalen bij JORA tankstation, Korenweide te Oud Gastel.

Prijswinnaars vleespakket 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017

De Koerskrant is in de week vooraf aan 9 april met de Halderbergse Bode verspreid. Behalve informatie over de wedstrijddag, is ook de puzzel een onderdeel van deze jubileumuitgave. Wij wensen u veel leesplezier en succes bij het oplossen van de puzzel.

De oplossingen van de puzzel stromen langzaam binnen. Eind april zullen we de winnaars persoonlijk informeren. Daarna uiteraard de echte prijsuitreiking. En als zij het kan, dan kunt u het toch zeker!!

En inderdaad, er zijn weer 3 prijswinnaars. Deze personen zijn inmiddels uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen. Dank voor alle inzendingen en wellicht tot volgend jaar.

Afgelopen vrijdag zijn de prijzen overhandigd. Zie hier een kleine impressie van de gelukkige winnaars. Ditmaal allemaal uit Oud Gastel. Eet smakelijk allemaal.

Alstublieft en eet smakelijk

Het blijft een verrassing voor u wat er in zit

 

De prijswinnaars van 2017

Familie Masseurs wederom bedankt voor deze culinaire geste. Tot volgend jaar!!

Is de puzzel van 2018 misschien te moeilijk?? Er zijn slechts 7 oplossingen ingediend. Wie durft nog!!

 

Geef een reactie